Ortak Sınav Soru Dağılımları Tablosu

Ilgi (a) Yönetmeliğin 5 inci maddesinin 1 inci fıkrasının (f) bendinde "Okullarda yapılacak ortak yazılı sınavların soruları konu soru dağılım tablosuna göre hazırlanır. Konu soru dağılım tablosu il sunfalan zümreleri ve Olçme Değerlendirme Merkezi Müdürlüğü ile birlikte oluşturulur." hükmü: aynı Yönetmeliğin 6 ncı maddesinin 1 inci fıkrasının (c) bendinde ise "Bakanlıkça yapılacak ortak yazılı xanavlar için Genel Müdürlük tarafindan, il/ilçe ve okul geneli yapılacak ortak yazılı sınavlar için il anf/alan zümreleri tarafindan, konu soru dağılım tablosu hazırlanır ve öğrencilere bildirilir." hükmü yer almaktadır. Bu bağlamda il/ilçe ve okul geneli yapılacak ortak yazılı sınavlar çerçevesinde konu soru dağılım tablolan zümre başkanları tarafindan hazırlanan Konu Soru Dağılımları Tabloları...

24-10-202323-10-2023

Yayın: 22.10.2023 - Güncelleme: 24.10.2023 10:51 - Görüntülenme: 328