Mrt

Milli Eğiitim Baknımız Yusuf Tekin'in Erzurum'u ziyareti çerçevesinde 08.03.2024 cuma günü saat 20.00'da Atatürk Üniversitesi 15 Temmuz Milli İrade Salonunda 100.Yıl projeleri kapsamında sahnelenen CUMHURİYETE DOĞRU TİYATRO OYUNU na öğrencilerle katılım sağlandı.Bora Severcan'ın yazıp yönettiği tek perdelik oyun öğrencilerimiz tarafından ilgiyle izlendi.Beğenilerini içtenlikle ifade eden öğrencilerimiz,oyun bitiminde sayın bakanımız ve oyuncularla sohbet edip fotoğraf çekildiler.

Mrt

Okulumuzun gelenek haline getirdiği 8 Mart Dünya Kadınlar günü kutlamalarını yine unutmadı.Başta okul müdürümüz Ayhan SARAÇOĞLU,Müdür Yardımcımız Öznur ŞİMŞEK,Okul Aile Birliği Başkanımız Esra DURMUŞ,Başkan Yardımcımız Kayahan GÖZGEÇ katılımlarıyla   tüm sınıfları gezerek bayan öğretmenlerimizle sohbet etip karafil taktim ettiler.

Mrt

İstanbul Valisi Davut Gül, İstanbul’da eğitim gören Erzurum Fen Lisesi mezunu öğrenciler ile kahvaltı programında biraraya geldi.

Okulumuz 2002 mezunu, Erzurum Gençlik Platformu kurucusu iş insanı Fatih Aydın’ın ev sahipliği yaptığı programa Sarıyer Kaymakamı Ömer Kalaylı ile Trabzon İl Müftüsü Selami Aydın da katıldı.

Erzurum Fen Lisesi mezunu öğrenciler İstanbul’da yaşadıkları sorun ve problemleri yüz yüze şekilde İstanbul Valisi’ne aktarma şansı buldular.

Erzurumlu Valimize öğrencilerimize gösterdiği yakın ilgi ve alakadan dolayı teşekkür ederiz.Okulumuza nicesiz katkılardan dolayı ve mezun öğrencilerimize göstediği ilgiden dolayı Okulumuz 2002 mezunu ve Erzurum Gençlik Platformu kurucusu Fatih AYDIN'a sonsuz teşekkür ederiz.

Mrt

Okulumuzda 223-2024 Eğitim Öğretim yılında 4 projeyle bölge sergisine  Biyoloji alanında Caner Kasımoğlu Danışmanlığında Neslihan  Taş , Muhammet Ali Erdoğan Melih Özgün Kimya alanında Caner  Kasımoğlu Danışmanlığında  İrem Altun, Berfin Örs, Asude Ceylan Ak  Sosyoloji alanında Ayhan Kiraz danışmanlığında Esma Öztürk ögrencimizin yaptığı proje bölge sergisine çağrilmistir.

Mrt

Okulumuz pansiyonunda kalan öğrencilerimiz sosyal faaliyetler kapsamında okul müdürümüz Ayhan SARAÇOĞLU,pansiyon müdür yardımcısı Öznur ŞİMŞEK,belletmen öğretmenlerimizden İsmail DUMLUPINAR ve Amine Ekinci AKÇA  eşliğinde Erzurum Büyükşehir  Belediyesi Şehir Tiyatro salonuna akşam giderek stres attılar.

Mrt

Erzurum İbrahim Hakkı Fen Lisesi,Eğlenceli Yuvam Sosyal Okulumu projesi kapsamında 26 Şubat 2024 tarihinde Palandöken Kayak Merkezi'ne gezi düzenledi. Geziye okulumuz Görsel Sanatlar Öğretmenimiz Rana ŞENEL'in kordina ettiği etkinliğe bütün sınıf seviyelerinden öğrenciler katıldı.Kayak sporu da yapan öğrencilerimiz keyifli bir gün geçirmenin ardından geziyi tamamladı.Palandöken Jandarma Kış Eğitim Merkezinde görevli tüm personele gösterdikleri misafirperverlik için çok teşekkür ederiz.

Mrt

Erzurum İbrahim Hakkı Fen Lisesi,pansiyon öğrencilerine yönelik 2023-2024 sosyal etkinlikler kapsamında 29 Şubat 2024 tarihinde Palandöken Kayak Merkezi'ne gezi düzenledi. Geziye bütün sınıf seviyelerinden öğrenciler katıldı.Kayak sporu da yapan öğrencilerimiz keyifli bir gün geçirmenin ardından geziyi tamamladı.Palandöken Jandarma Kış Eğitim Merkezinde görevli tüm personele gösterdikleri misafirperverlik için çok teşekkür ederiz.

Şbt

Okulumuz 11-A ve 11-C sınıfı öğrencileri Kubilay ÜÇDAL nezaretinde Erzurum Teknik Üniversitesi ziyaretinde bulundu.

Fen Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ümit İNCEKARA Fen Liseleri Sempozyum yarışması ile ilgili bilgi verdi.

Matematik Bölüm Başkanı Doç. Dr. Yusuf AKBABA, Dr. Öğretim Üyesi Mehtap AYGÜN ÇAĞLAR, fizik bölümünden Prof. Dr. Abdulkerim KARABULUT ve Prof. Dr. Adem KARA sempozyum da konu seçimi ile ilgili bilgi verdiler.

Gezi, ETÜ Kristal Girişimcilik Bölümü gezdirilerek sonlandırıldı.

Şbt

Bu Yıl 55.duzenlenen Tübitak 2204 A Liseler arası proje yarışmasına okulumuzdan Caner Kasimoğlu 'nun Biyoloji ve Kimya ,Zinat Karakaş 'in Fizik Ayhan Kiraz 'in Sosyoloji alanında projeleri Bölge sergisine Cagrilmaya layık bulunmuştur.
Emeği Geçen Danışman Öğretmenlerimize Ve Öğrencilerimize Teşekkür Eder,Bölge Aşamasında Başarılar Dileriz.

Şbt

Milli  Eğitim Bakanlığı Ortaöğretim Genel Müdürlüğü Liselerde Bilim Uygulamaları Programı kapsamında Okulumuzda Ekolojik Denge ve Milli Teknoloji Hamlesi konularında 15/02/2024 tarihinde öğrencilerimiz tarafından panel düzenlenmiştir.Huzeyfe Paluli Başkanlığında gerçekleştiren panele Ebrar Gürbüz,Mehmet Akif Yağız,Zeynep Naz Timur,Muhammed Pala,Miraç Bingöl,Merve  Karapınar adlı öğrencilerimize  teşekkür ederiz.Ayrıva Paneli kordina eden Biyoloji öğretmenimiz Zinat KARAKAŞ,Kimya Öğretmenimiz Samet TOPAL ve Türk Dili Öğretmenimiz Yusuf YILMAZ'a  okul olarak teşekkür çok ederiz.

Şbt

Memleketimizin güzide şehirlerinden Bingöl ilimize bağlı Karlıova ilçesinin çok kıymetli İlçe Milli Eğitim Müdürü Sayın Mehmet Ali YILMAZ ile Palandöken İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Seyfullah KARAPINAR, Karlıova ilçesinde öğrenim gören 8.sınıf öğrencileriyle birlikte 14.02.2021 tarihinde okulumuzu teşrif etmişlerdir. Bu süreçte Rehber Öğretmenlerimiz Elif Almila ÇELİK ve Abdurrahman DURNA,  okulumuzun tüm birimlerinin gezdirilmesinde misafirlerimize eşlik etmiştir. Bu özel etkinliğin devamımda okulumuz Atasever Keleş  Konferans Salonu'nda misafir öğrencilerimizin merak ettikleri tüm soruları içtenlikle  cevaplayan okul müdürümüz Sayın Ayhan SARAÇOĞLU'na teşekkür ederiz.

2024 YKS PROVASI

2024 YKS hazırlık süreci kapsamında okulumuzun gelenek haline getirdiği 12.sınıf öğrencilerimizin sınav heyecanlarını bir nebze olsun üzerlerinden atmaları için Atatürk Üniversitesi Sağlık Bilimleri Meslek Yüksek Okulu’nda Erzurum İbrahim Hakkı Fen Lisesi,Türk Telekom Nurettin Topçu Sosyal Bilimler Lisesi, Şehit Hasan Yılmaz Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi,Özel Güneş Fen Lisesi ve Yakutiye Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencilerinin yoğun ilgi gösterdiği , ÖSYM ayarında hazırlanmış olan 2024 YKS deneme sınavı yapılmıştır.

Okulumuzda 2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı 1. Dönem karne töreni yapılmıştır.