Ara

12.sınıflarla gerçekleştirdiğimiz Aralık ayı sinema etkinliğimize eşlik eden Müdür bey başta olmak üzere saygıdeğer öğretmen arkadaşlarımıza ve kıymetli öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Ara

Okulumuz sosyal yardımlaşma ve dayanışma kulübü öncülüğünde kulüp rehber öğretmenlerimiz Osman YAĞMUR, Salih YELEĞEN ve Sedat Özgür ŞAHİN ile birlikte her sınıftan seçilen 15 öğrenci ile Nenehatun Çocuk yuvasını ziyaret ederek çocuklara basketbol ve voleybol topları hediye ettiler. Ziyarete katılan öğretmen ve öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.

Ara

Okul idaresi tarafından öğrencilerimizin motivasyonlarını ve sosyal faaliyetlerini artırmak amacıyla sinema etkinliği düzenlendi.

Ara

Komiser Ali ÖZOĞLUÖZ ve Polis Memuru Esra BAYRAM tarafından Okulumuzda "Güvenli internet ve Siber Güvenlik" adlı seminer yapılmıştır.

Haz

YKS Sınavına doğru yaklaşırken Öğrencilerimizin sınav heyecanını azaltmak amacıyla Seri denemelerimizin bugünkü seansını Atatürk Üniversitesi Hukuk Fakültesinde yaptık. Fakülte yönetimine ilgilerinden dolayı teşekkür ederiz. Öğrencilerimize sınavda başarılar dileriz.

Haz

Öğrencilerimizden Beyzanur TOYSÖZ Ticaret Bakanılığının düzenlemiş olduğu karikatür yarışmasında il birincisi olmuştur. Resim öğretmenimiz Rana ŞENEL hocamızı ve öğrencimiz Beyzanur'u tebrik ederiz.

Haz

Zinat Karakaş  koordinesinde e-Twinning Düşün-Degiştir-Dönüştür projemizin akrostiş şiiri ve sunumu

Haz

İl Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Salih KAYGUSUZ   TÜBiTAK 2204 52. LİSE ÖĞRENCİLERİ ARAŞTIRMA PROJELERİ YARIŞMASI Erzurum Bölge Sergisinde Kimya alanında Bölge Üçüncüsü olan okulumuz öğrencileri Yusuf KILIÇOĞULLARI , Berke Yiğit AKÇİN ile danışman  öğretmenleri Zinat KARAKAŞ ve Okul Müdürümüz Ayhan SARAÇOĞLU'nu  makamlarında ağırladı.

Haberin içeriğine ulaşmak için tıklayınız.

2020-2021 Eğitim Öğretim Yılı Bilişim Haftası Etkinliklerimiz

Nis

Erzurum Bölge Komutanı Tuğgeneral Semih OKYAR ve değerli eşi hanımefendi Ayşe OKYAR'la birlikte Erzurum Bölge Adliye Mahkemesi Cumhuriyet Başsavcısı Ünal BİNGÜL okulumuza ziyarette bulundular. Okulumuza vermiş oldukları destekten dolayı teşekkür ederiz.

Mrt

2021 Yılı Tübitak 2204-a Lise Öğrencileri Araştırma Projeleri Yarışması Erzurum Bölge değerlendirmesinde okulumuz Biyoloji Öğretmeni Zinat KARAKAŞ danışmanlığında, öğrencilerimiz Yusuf KILIÇOĞULLARI ve Berke Yiğit AKÇİN'in Kimya dalında "TUTA ABSOLUTA KELEBEĞİNE KARŞI JUGLANS REGİA L (CEVİZ YAPRAĞI)" adlı projeyle katıldıkları yarışmada Erzurum Bölge üçüncüsü olmuşlardır. Öğretmenimiz ve öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.

Ayrıca 2021 Yılı Tübitak 2204-a yarışmalarına okulumuzdan katılan tüm öğretmen ve öğrencilerimizi tebrik ediyor başarılarının devamını diliyoruz.

Mrt

18 Mart 2021 Perşembe günü okulumuzun konferans salonunda, 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü programı düzenlendi. Okul Müdürümüz Ayhan Saraçoğlu'nun katılımıyla gerçekleşen programda Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmeni İsmail Dumlupınar ve Tarih Öğretmeni Hikmet Yıldız görev aldı.  9.sınıf öğrencilerimizin sunumuyla gerçekleşen programda  Tarih Öğretmenimiz Hikmet Yıldız günün anlam ve önemine yönelik bir konuşma gerçekleştirdi. Program sonunda, okul öğrencilerimiz arasında düzenlenen "Mehmet Akif Ersoy ve İstiklal Marşı" konulu kompozisyon yarışmasında derece alan öğrencilerimize ödülleri takdim edildi.