Ağu

Öğrencilerimizi tebrik eder yeni öğrenim hayatlarında başarılar dileriz. Bu başarılarda emeği olan okulumuz öğretmenlerine teşekkür ederiz.

Ağu

Erzurum İbrahim Hakkı Fen Lisesi olarak katılım sağladığımız "Are We Equal"isimli e Twinning projemiz Avrupa Kalite  Etiketi ile ödüllendirilmeye layık görülmüştür.

Başta projeyi yürüten İngilizce öğretmenimiz Ayşe KİRAZ olmak üzere projede görev alan öğrencilerimizi tebrik ederiz.

Ağu

Erzurum İbrahim Hakkı Fen Lisesi olarak katılım sağladığımız "İklimi Değil Kendini Değiştir"isimli e Twinning projemiz Avrupa Kalite  Etiketi ile ödüllendirilmeye layık görülmüştür.

Başta projeyi yürüten Biyoloji öğretmenimiz Zinat KARAKAŞ olmak üzere projede görev alan öğrencilerimizi tebrik ederiz.

Ağu

Erzurum İbrahim Hakkı Fen Lisesi olarak katılım sağladığımız "Are We Equal" isimli e Twinning projemiz Avrupa Kalite  Etiketi ile ödüllendirilmeye layık görülmüştür.

Başta projeyi yürüten Biyoloji öğretmenimiz Ayhan KİRAZ olmak üzere projede görev alan öğrencilerimizi tebrik ederiz.

Ağu

Erzurum İbrahim Hakkı Fen Lisesi olarak katılım sağladığımız "Twingame Biology"isimli e Twinning projemiz Avrupa Kalite  Etiketi ile ödüllendirilmeye layık görülmüştür.

Haz

Erzurum İbrahim Hakkı Fen Lisesi 30. Dönem 2021-2022 öğretim yılı mezuniyet programı Atatürk Üniversitesi 15 Temmuz Milli İrade salonunda yapıldı.

Mezuniyet programına İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Halil KARAPINAR, Palandöken İlçe Milli Eğitim Müdürü Seyfullah KARAPINAR, Palandöken İlçe Milli Eğitim Şube Müdürlerimiz Yüksel AKTAŞ, Mustafa SUBAŞI, Salih ŞAHİN ve okulumuz öğretmenleri, öğrenci velilerimizin katılımıyla gerçekleştirildi.

Haz

2021-2022 Eğitim Öğretim yılı ikinci dönem karne dağıtım töreni saat 09.30'da Erzurum İbrahim Hakkı Fen Lisesi Bahçesi'nde Okul Müdürü Ayhan SARAÇOĞLU'nun konuşmasıyla başladı.

Okul Müdürümüz Ayhan SARAÇOĞLU "Öğrencilerimizi başarılarından dolayı tebrik ederim.Sıkı bir çalışma süreci geçirdik.Şimdi mola verme zamanı.Dinlenmeyi çok uzun bir zamana yaymadan tatilimizi de verimli geçirmenin gayreti içerisinde olalım.Öğrencilerimiz olarak sizleri önemsiyoruz.Bizim için çok kıymetli ve değerlisiniz.Başarılarımız gayretimiz ölçüsünde artarak devam etmektedir" diyerek konuşmasına son verdi.

Okul töreninde dönem sonu not ortalamalarına göre her sınıf seviyesinden dönem birincilerine;kazanım değerlendirme sınavlarında her sınıf seviyesinde birinci olan öğrencilerimize plaket takdimi yapıldı.

Ayrıca okulumuza geri dönüşüm için en çok katkısı olan öğrencilerimize plaket ve bir miktar para ödülü verildi.

Tüm öğrenci, öğretmen ve velilerimize sağlıklı, mutlu bir tatil diliyoruz.

Haz

2020-2021 Eğitim-Öğretim yılında okulumuzda yürütülen 4   eTwinning projesi 4 Ulusal ,2 Avrupa kalite etiketi almaya hak kazanmıştır. Biyoloji öğretmenlerimiz Zinat KARAKAŞ ,Ayhan KİRAZ ve İngilizce öğretmenimiz Ayşe KİRAZ belgelerini Erzurum eTwinning ödül töreninde Erzurum İl Milli Eğitim Müdürü Sayın Salih KAYGUSUZ 'dan aldılar. Öğretmenlerimize çalışmalarından dolayı başarılar dileriz.

Haz

Mezuniyet Törenimiz 15 Temmuz Kültür ve Gösteri Merkezi (15 Temmuz Milli İrade ve  Kültür Merkezi Mavi Salon)n'de yapılacaktır.

Haz

Okulumuz satranç kulübünün düzenlemiş olduğu satranç turnuvasında dereceye giren ögrencilerimize para ödülleri Okul Müdürü Ayhan Saraçoğlu ve Müdür yardımcısı Suleyman Algan tarafindan takdim edilmiştir.  Satranç Kulübü rehber ögretmenleri Ayhan Hopur ve Yıldırım Beyazıt Dindi ye teşekkür ederiz.

1. Ahmet Çağrı AYENGİN

2. Ahmet Eren ŞAHİN

3.Amet Yasin ALYAZ

4.İshak Furkan ARSLAN

5.Ömer Şerif POLAT

Haz

Okulumuz resim öğretmeni Rana Şenel önderliğinde öğrencilerimizin hazırlamış olduğu "BENİM RESMİM, BENİM ESERİM" isimli resim sergimiz okulumuz zemin katında düzenlendi.

Resim sergimizin açılışı İl milli eğitim müdür yardımcılarımız Halil KARAPINAR,  Mücahit KORKUT,  Ömer Faruk PALA ve Palandöken İlçe Milli Eğitim müdürümüz Sayın Seyfullah KARAPINAR tarafından gerçekleştirildi. Sergimizin açılışına okul müdürlerimiz, velilerimiz ve öğrencilerimiz de katıldı.

Resim sergimizin düzenlenmesinde başta resim öğretmenimiz Rana ŞENEL olmak üzere emeği geçen tüm öğretmen ve idarecilerimize teşekkür eder. Sergimize teşrif eden tüm katılımcılara teşekkür ederiz.

EFL RESİM SERGİSİ DAVETİYESİ