Okulumuz Mezunları İstanbul Valimizle Buluştular

İstanbul Valisi Davut Gül, İstanbul’da eğitim gören Erzurum Fen Lisesi mezunu öğrenciler ile kahvaltı programında biraraya geldi.

Okulumuz 2002 mezunu, Erzurum Gençlik Platformu kurucusu iş insanı Fatih Aydın’ın ev sahipliği yaptığı programa Sarıyer Kaymakamı Ömer Kalaylı ile Trabzon İl Müftüsü Selami Aydın da katıldı.

Erzurum Fen Lisesi mezunu öğrenciler İstanbul’da yaşadıkları sorun ve problemleri yüz yüze şekilde İstanbul Valisi’ne aktarma şansı buldular.

Erzurumlu Valimize öğrencilerimize gösterdiği yakın ilgi ve alakadan dolayı teşekkür ederiz.Okulumuza nicesiz katkılardan dolayı ve mezun öğrencilerimize göstediği ilgiden dolayı Okulumuz 2002 mezunu ve Erzurum Gençlik Platformu kurucusu Fatih AYDIN'a sonsuz teşekkür ederiz.

07-03-202407-03-2024

Yayın: 07.03.2024 - Güncelleme: 07.03.2024 19:04 - Görüntülenme: 520