Mrt

2204-A Lise Öğrencileri Araştırma Projeleri Yarışmasında okulumuz Biyoloji Öğretmeni Zinat KARAKAŞ danışmanlığında öğrencilerimiz Sena AYDEMİR,Öykü Sıla KARA ve Selin POLAT tarafından yapılan "ALKANNA TİNCTORİA KÖKÜNÜN KOLON KANSERİ ÜZERİNE ETKİSİ" konulu proje Erzrurum Bölge Sergisinde Biyoloji alanında 3. olmuştur. Öğretmen ve öğrencielrimizi tebrik eder başarılarının devamını dileriz.

2021-2022 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 1. DÖNEM 2. ORTAK YAZILI PROGRAMI

Mrt

8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle okul müdürümüz Ayhan SARAÇOĞLU ve müdür yardımcılarımız bayan öğretmenlerin, personelin 8 Mart kadınlar gününü kutlamışlardır.

Mrt

Anadolu Mektebi Okumaları kapsamında  gerçekleştirilen Tarık Buğra Paneli, okulumuz 10. sınıf öğrencileri tarafından büyük heyecanla icra edildi. 4 Mart 2022 saat 15.00'te Atasever Keleş Konferans Salonu'nda  yapılan panele Okul Müdürümüz Ayhan Saraçoğlu'da katıldı. Danışmanlığını Edebiyat Öğretmenimiz Yusuf Yılmaz'ın yaptığı Anadolu Mektebi okuma grubunda yer alan 10.sınıf öğrencilerimizden Azat Taşdemir, Ahmet Emir Özçakmak, Asya Begüm Işık, Hiranur Erdoğan,  Zehra Erden, Barbaros Karaca, Yusuf Ele, İsmail Yağcı, Ravza Yıldız ve Burak İçcan'ın  ilerleyen dönemlerde farklı yazarların tanıtım çalışmalarıyla da boy gösterecekleri biliniyor.

Mrt

Öğretmen-öğrenci buluşmalarında öğretmenlerimizin engin birikimlerini öğrencilerimize aktarmaları için katkı sunmaya devam ediyoruz.

Okulumuz Türk dili ve Edebiyatı Öğretmeni Halit BALKAYA ile 1 Mart 2022 Salı günü Okuma ve Sosyal Etkinlik Alanı'nda öğrencilerimizle "Mücadele azmi ve Başarı" üzerine verimli bir söyleşi gerçekleştirdik.

Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmenimiz  Halit BALKAYA "İnsan eliyle üretilmiş hiçbir şey insan zekasını aşabilmiş değildir.Öyleyse özenli bir çabayla başarılamayacak iş neredeyse yoktur." diyerek öğrencilerimize tavsiyelerde bulundu.

Etkinliğimize katılan Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmenimiz Halit BALKAYA'ya okulumuz ve öğrencilerimiz adına teşekkür ederiz.

Şbt

Palandöken Rehberlik ve Araştırma Merkezi'nde görev yapan Psikojik Danışman Mehmet Fatih KARAMAN, 28.02.2022 Pazartesi günü okulumuzda 10. sınıflara yönelik 'Teknoloji Bağımlılığı' hakkında seminer verdi.

Seminerimize katılan Psikolojik Danışman Mehmet Fatih KARAMAN'a okulumuz ve öğrencilerimiz adına teşekkür ederiz.

Şbt

Palandöken Rehberlik ve Araştırma Merkezi'nde görev yapan Psikojik Danışman Mehmet Fatih KARAMAN, 25.02.2022 Cuma günü okulumuzda 9. ve 11. sınıflara yönelik 'Teknoloji Bağımlılığı' hakkında seminer verdi.

Şbt

Üniversite sınavına hazırlanan öğrencilerimizin sınav heyacanını atlatmaları için Atatürk Üniversitesi Palandöken Dersanelerinde 23 Şubat Çarşamba günü TYT deneme sınavı yapılmıştır.

Şbt

22-26 Şubat 2022 tarihlerinde Giresun'da gerçekleşen 6.Bölge Basketbol Yıldızlar Şampiyonasına seçilmiş olan DSİ spor kulübü'nden 10/E sınıfından Ahmet Arif Çakmak isimli öğrencimizi  katılımından dolayı tebrik ediyoruz.

Şbt

Türk Telekom Enerji ve Soğutma Sistemleri Müdürü Enes Polat,24.02.2022 Perşembe günü saat 13.30'da Erzurum İbrahim Hakkı Fen Lisesi Atasever Keleş Konferans Salonu'nda, öğrencilerimize"Yaşam ve Meslek Becerileri"başlıklı seminer verdi.

Okulumuz 2003 mezunu Enes Polat"Türkiye'nin geleceği için uğraşan öğretmenlerimizin verdiği her ders hayatınızda anlam kazanacak,disiplinli ve planlı çalışarak potansiyelinizin farkında olun"diyerek üç boyutlu modellemeler, artırılmış gerçeklik,yapay zeka vb.geleceğin teknolojilerinden örnekler sundu.

Seminerimize katılan Elektrik Elektronik Mühendisi / Yazılımcı Enes POLAT'a okulumuz ve öğrencilerimiz adına teşekkür ederiz.

Şbt

İstanbul Aydın Üniversitesi' nde görev yapmakta olan Rehberlik Uzmanı Murat YETİŞİR, 22.02.2022 Salı günü saat 11.00' da Erzurum  İbrahim Hakkı Fen Lisesi Atasever Keleş konferans salonunda, öğrencilerimize "Sınav Başarısında Duygu Kontrolü" başlıklı seminer verdi.

Rehberlik Uzmanı Murat YETİŞİR"Başkası yaptı ben de yapabilirim mottosuyla hareket ederek sebepleri oluşturmaya çalışalım. Yoğunluk,istikrar ve sabırla da bunu destekleyelim.Hırs ve gayret arasındaki fark; hırsın sonucunu hemen almak istememizdir" diyerek kendi hayatından kesitler sundu.

Seminerimize katılan Rehberlik Uzmanı Murat YETİŞİR'e okulumuz ve öğrencilerimiz adına teşekkür ederiz.