Şbt

9. Sınıf öğrencimiz Ahmet Buğrahan GÖZGEÇ 16 yaş altı basketbol milli takım seçmeleri için milli takım kampına çağrılmıştır. Öğrencimizi ve ailesini tebrik eder başarılarının devamını dileriz.

Şbt

Erzurum Başarıyı Arttırma  Projesi (Erbap) 21.Yüzyıl Becerileri kapsamında okulumuzun konferans salonunda Bilim Fen Ve Teknoloji Kulübünün hazırlamış olduğu' Kozmik Zaman Makinası, James Webb Uzay Teleskopu 'konulu seminer yapılmıştır. 10/E sınıfı öğrencilerimizden Kevser AKDAĞ'a ve Beyzanur KARS 'a sunumlarından dolayı teşekkür ederiz.

Şbt

Okul Müdürümüz Ayhan SARAÇOĞLU YKS başvurularının alındığı bu süreçte 12.sinif öğrencilerimizle 16.02.2022 tarihinde konferans salonumuzda ayrıntılı değerlendirmelerde bulundu.

Nerede olduğumuzu ve nereye gelmemiz gerektiğini görmemiz açısından çok faydalı geçen seminerde devam-devamsızlik, sınavlar ve genel işleyişten de bahsedildi.

Oldukça verimli geçen seminer için Müdür bey'e ve tüm 12.sinif öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Şbt

Okul Müdürümüz Ayhan SARAÇOĞLU tarafından 15.02.2022 Salı günü 10.sınıf  öğrencilerimize yönelik bilgilendirme semineri gerçekleştirildi.Seminerde yaz süresince planlanan YKS kampından,okul ve sınıf kurallarına; kültürel değerlerimizden öğrencilerimizin akademik başarısına kadar birçok konuya değinildi.

Oldukça verimli geçen seminer için Müdür bey'e ve tüm 10.sınıf öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Şbt

Erzurum Başarıyı Artırma Projesi (ERBAP) 21.yüzyıl becerileri kapsamında okulumuzun kütüphanesi için 01.04.2022 tarihine kadar kitap bağış kampanyası düzenlenmiştir. Bir kitap da sizden bekliyoruz

Ock

22.01.2022 tarihinden 01.02.2022 tarihine kadar sürecek olan YKS kamp programımız başladı.Tüm öğrencilerimize başarılar dileriz.

Ock

Genç kız B takımımız Erzurum il ikincisi olmuştur. Beden eğitimi öğretmenlerimiz Ahmet Arif ÇAKMUR  Ümit ÇIMEN kız basketbol takımımıza teşekkür ediyoruz.

Ock

İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜMÜZ SAYIN ABDURRAHMAN GAZİOĞLU OKULUMUZU ZİYARET ETTİLER. OKUL VE PANSİYONUMUZUN GENEL İŞLEYİŞİ HAKKINDA BİLGİ ALDILAR. TEŞRİFLERİNDEN DOLAYI TEŞEKKÜR EDERİZ.

Ock

Okulumuz 'Sıfır Atık Belgesi' almıştır. Emeği Geçen tüm arkadaşlara teşekkür ederiz.

GÜNCEL 2021-2022 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 1. DÖNEM 2. ORTAK YAZILILAR PROGRAMI

Ara

ibrahim Hakkı Fen Lisesi ve Evliya Çelebi İlkokulu işbirliği ile Erzurum'da bir ilk;ilokul öğrencileri, Fen Lisesi öğrencileri ve Fizik Öğretmeni Yıldırım Beyazıt Dindi rehberliğinde bilimsel deneyler yaparak küçük yaşta bilim ile tanışacaktır.

2021-2022 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 1. DÖNEM 2. ORTAK YAZILILAR SINAV PROGRAMI

Ara

Atatürk Üniversitesi Plâstik Cerrahi Bölümü  Doç. Dr. Kerim OLĞUN  okulumuz 12.sınıf öğrencilerine kariyer günlerine konuk olmuştur. Kendisine teşekkürlerimizi sunarız.

Ara

12.sınıflarla gerçekleştirdiğimiz Aralık ayı sinema etkinliğimize eşlik eden Müdür bey başta olmak üzere saygıdeğer öğretmen arkadaşlarımıza ve kıymetli öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Ara

Okulumuz sosyal yardımlaşma ve dayanışma kulübü öncülüğünde kulüp rehber öğretmenlerimiz Osman YAĞMUR, Salih YELEĞEN ve Sedat Özgür ŞAHİN ile birlikte her sınıftan seçilen 15 öğrenci ile Nenehatun Çocuk yuvasını ziyaret ederek çocuklara basketbol ve voleybol topları hediye ettiler. Ziyarete katılan öğretmen ve öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.