Nis

Erzurum Bölge Komutanı Tuğgeneral Semih OKYAR ve değerli eşi hanımefendi Ayşe OKYAR'la birlikte Erzurum Bölge Adliye Mahkemesi Cumhuriyet Başsavcısı Ünal BİNGÜL okulumuza ziyarette bulundular. Okulumuza vermiş oldukları destekten dolayı teşekkür ederiz.

Mrt

2021 Yılı Tübitak 2204-a Lise Öğrencileri Araştırma Projeleri Yarışması Erzurum Bölge değerlendirmesinde okulumuz Biyoloji Öğretmeni Zinat KARAKAŞ danışmanlığında, öğrencilerimiz Yusuf KILIÇOĞULLARI ve Berke Yiğit AKÇİN'in Kimya dalında "TUTA ABSOLUTA KELEBEĞİNE KARŞI JUGLANS REGİA L (CEVİZ YAPRAĞI)" adlı projeyle katıldıkları yarışmada Erzurum Bölge üçüncüsü olmuşlardır. Öğretmenimiz ve öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.

Ayrıca 2021 Yılı Tübitak 2204-a yarışmalarına okulumuzdan katılan tüm öğretmen ve öğrencilerimizi tebrik ediyor başarılarının devamını diliyoruz.

Mrt

18 Mart 2021 Perşembe günü okulumuzun konferans salonunda, 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü programı düzenlendi. Okul Müdürümüz Ayhan Saraçoğlu'nun katılımıyla gerçekleşen programda Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmeni İsmail Dumlupınar ve Tarih Öğretmeni Hikmet Yıldız görev aldı.  9.sınıf öğrencilerimizin sunumuyla gerçekleşen programda  Tarih Öğretmenimiz Hikmet Yıldız günün anlam ve önemine yönelik bir konuşma gerçekleştirdi. Program sonunda, okul öğrencilerimiz arasında düzenlenen "Mehmet Akif Ersoy ve İstiklal Marşı" konulu kompozisyon yarışmasında derece alan öğrencilerimize ödülleri takdim edildi.

Mrt

Okulumuzun konferans salonunda, 12 Mart İstiklal Marşı'nın Kabulünün 100.yılı ve Erzurum'un Kurtuluş Günü programı düzenlendi.  Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmenimiz Yusuf Yılmaz, Tarih Öğretmenimiz Nevzat Aksoy ve 10.sınıf öğrencileri görev aldı. Pandemi kurallarına riayet edilerek yapılan programda, günün anlam ve önemine uygun şiirler ve yazılar okunup belgeseller seyrettirildi. Tarih Öğretmenimiz Nevzat Aksoy'un Erzurum'un Kurtuluşu ile ilgili yaptığı konuşma dinleyiciler tarafından beğeniyle takip edildi.