Ekm

Ilgi (a) Yönetmeliğin 5 inci maddesinin 1 inci fıkrasının (f) bendinde "Okullarda yapılacak ortak yazılı sınavların soruları konu soru dağılım tablosuna göre hazırlanır. Konu soru dağılım tablosu il sunfalan zümreleri ve Olçme Değerlendirme Merkezi Müdürlüğü ile birlikte oluşturulur." hükmü: aynı Yönetmeliğin 6 ncı maddesinin 1 inci fıkrasının (c) bendinde ise "Bakanlıkça yapılacak ortak yazılı xanavlar için Genel Müdürlük tarafindan, il/ilçe ve okul geneli yapılacak ortak yazılı sınavlar için il anf/alan zümreleri tarafindan, konu soru dağılım tablosu hazırlanır ve öğrencilere bildirilir." hükmü yer almaktadır. Bu bağlamda il/ilçe ve okul geneli yapılacak ortak yazılı sınavlar çerçevesinde konu soru dağılım tablolan zümre başkanları tarafindan hazırlanan Konu Soru Dağılımları Tabloları...

Nis

Palandöken İlçe Kaymakamımız Sayın Önder COŞĞUN okulumuz pansiyonunda kalan öğrencilerle birlikte iftar yaptılar. İftar sonrasında okulumuzu gezip öğrencilerle sohbet ettiler. Katılımlarından dolayı Sayın Kaymakamımıza teşekkür ederiz.

Nis

Okulumuzda 16-17 Nisan tarihlerinde 2021-2022 Eğitim - Öğretim Yılı  2. Dönem  veli toplantısı yapılmıştır. Toplantıya katılan tüm öğretmenlerimize ve velilerimize teşekkür ederiz.

Nis

Okulumuz 10. sınıf öğrencilerine meslek seçimlerine rehberlik amaçlı, okulumuz rehberlik servisi ATA Teknokente gezi düzenledi.

ATA Teknokent Genel Müdürü Prof. Dr. Ayhan ÇELİK tarafından teknolojik gelişmeler ve meslekler hakkında öğrencilerimize önemli bilgilendirmeler yapıldı.

Öğrencilerimize Fikri Sınai Haklar, Teknofest, İHA, SİHA ve roketler hakkında gerekli bilgilendirmeler ATA Teknokent firmaları tarafından yapıldı.

Öğrencilerimize çeşitli hediyelerde bulunan ATA Teknokent genel müdürü Prof. Dr. Ayhan ÇELİK ve yönetimine teşekkür eder şükranlarımızı sunarız.

Nis

Türkiye Kızılay Derneği Erzurum Afet Müdahale Merkezi Müdürlüğünün İlimiz genelindeki eğitim kurumlarında afetlerden korunma bilinci ve zarar azaltma kültürünü oluşturmak amacıyla "Afetler ve Koruma Bilinci Eğitimi" adı altında okulumuzda 01.04.2022 tarihinde saat 14.00'da Erzurum İbrahim Hakkı Fen Lisesi Atasever Keleş konferans salonunda seminer gerçekleştirildi.

Seminerde görev alan Erzurum Afet Müdahale Merkezi Müdürlüğü ekibine teşekkür ederiz.

Mrt

Sosyal etkinlik kapsamında 25.03.2022 tarihinde 12. sınıflara yönelik organizasyonumuz için Müdür bey başta olmak üzere öğretmenlerimize ve yoğun ilgilerinden dolayı öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Mrt

Okulumuz 11. sınıf öğrencilerine meslek seçimlerine rehberlik amaçlı, okulumuz rehberlik servisi ATA Teknokente gezi düzenledi.

Mrt

10-A sınıfı ile iletişimi ve paylaşmayı desteklemek amacı ile okul müdürümüz müdür yardımcımız sınıf rehber öğretmeni ve okul rehber öğretmenimizin katılımı ile öğrencilerimizle birlikte bir yemek programı gerçekleşmiştir.

Mrt

T.C. Milli Eğitim Bakanlığı ile Prof .Dr. Fuat SEZGİN İslam Bilim Tarihi Araştırmaları Vakfı protokolü kapsamında, okulumuz konferans salonunda, Prof .Dr. Fuat SEZGİN ve İslam Bilim Tarihini Tanıtım Semineri yapıldı.

Tanıtım Semineri Prof. Dr. Fuat SEZGİN İslam Bilim Tarihi Araştırmaları Vakfı yönetim kurulu üyesi Kırıkkale Üniversitesi Rektörü Sayın Prof. Dr. Ersan ASLAN tarafından yapıldı.

Çağımızın İslam Bilim Tarihçisi Merhum Prof. Dr. Fuat SEZGİN okulumuz öğrencilerine tanıtıldı. Aynı zamanda İslam Bilim tarihinden günümüze kadar yapılan bilimsel çalışmalara yer verildi.

Tanıtım etkinlikleri YÖK Üyesi Prof. Dr. Muammer YAYLALI ve  İl Milli Eğitim Müdürümüz Salih KAYGUSUZ'un katılımlarıyla gerçekleştirilmiş olup, katılımları ve sunumlarından dolayı Kırıkkale Üniversitesi Rektörü Sayın Prof. Dr. Ersan ASLAN'a şükranlarımızı sunarız.

Mrt

Atatürk Üniversitesi Diş hekimliği  öğrencisi ve 2018 yılında okulumuzdan mezun olan Başak Öztürkoğlu birlikte  Erzurum  Diş Hekimleri Derneği üyeleri, 11 ve 12.sinif öğrencilerimize Diş hekimliği bölümü hakkında bilgilendirme yapmıştır. Öğrencilerimizin merak ettiği sorular hakkında karşılıklı güzel bir söyleşi gerçekleşti.

Mrt

Okulumuzda 28 Şubat- 17 Mart 2022 tarihleri arasında sınıflar arası yapılan futsal tunuvasında finala kalan 11/ A sınıfı ile 11/C sınıfları arasında oynanan maçı 11/C sınıfı kazanarak şampiyon olmuştur.